Věřte,že všecko,oč v modlitbě prosíte, je vám dáno,a budete to mít.

30. 8. 2015 19:18
Rubrika: články

Poslední dny se mi nedařilo ale často to nejde na mě poznat.

Ale v mém srdcí se něco odehrávalo. Neboť jsem najednou nacházela tolik špatných věci ve svém životě. Říkala jsem si proč vlastně jsem tady? Nezbývalo mě nic jiného než se zeptat Boha. Bože proč jsem tady? Najednou v mém srdci se rozhostilo ticho a klid. Uvědomila jsem si že se mnou Bůh má velké plány. A že Bůh poslal na svět svého jediného Syna,abychom skrze něho měli život. V tom je láska: ne že my jsme si zamilovali Boha,ale že on si zamiloval nás.(1 Janův 4,9-10). Rázem jsem se zarazila a přemýšlela jsem nad tím.Něco mi našeptávalo Vždy budu s tebou v každé situaci musíš se modlit . Vždy se budeme  potkávat v Modlitbě. Potom jsem si otevřela bibli kde bylo psáno: Proto vám pravím: Věřte,že všecko,oč v modlitbě prosíte, je vám dáno,a budete to mít .A kdykoli povstáváte k modlitbě,odpouštějte, co proti druhým máte,aby i váš Otec,který je v nebesích,vám odpustil vaše přestoupení. (Marek 11,24-26).  

Proto je potřeba v každé situaci se modlit, taky je modlitba které se říká střelná modlitba tu můžete říct kdekoliv !!!! Od té doby jsem tím nejšťastnějším člověkem na zemi . :)  
 
 
Zobrazeno 1133×

Komentáře

Dzamila

jen tak dál, Eli ! fandím ti, moc ! :)

pavel

Obcas se pousmeji nad tim kdyz slysim..za co vse se dokazi lide modlit. v mnohych pripadech vazne mezilidska komunikace a tak neni vyjimkou ani to, ze se nekdo muze modlit za to, aby mi druhy clovek psal nebo nepsal vzkazy..Je to spravne?

slachmánek

"Uvědomila jsem si, že se mnou Bůh má velké plány." AMEN

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková